Levensdomein: Werk

Onder het motto 'Werken, ook aan gezondheid' vindt u onder deze rubriek methodieken met materialen/diensten die zich richten tot ondernemingen:

  • van kmo’s tot grote ondernemingen
  • van de dienstensector tot zware industrie

met inbegrip van de non-profit sector, bv. ook gericht op leerkrachten, personeel van voorzieningen in zorg en welzijn, overheidspersoneel.

Methodieken binnen dit levensdomein

10.000 stappen - No steps no glory

No steps no glory is een methodiek van 10.000 stappen naar bedrijven. Bedrijven kunnen zich inschrijven om tegen elkaar te strijden in een stappenclash.

Nederlands

A&D-beleid in arbeidssector (www.qado.be)

Intermediairs in de reguliere sector arbeid aanzetten tot het uitwerken van een multi-componenten alcohol- en drugbeleid in de ondernemingen (privaat of...

Nederlands

Bike to work

Bike to Work is een initiatief van de fietsersbond en CRACQ - les Cyclistes Qoutidiens- om het gebruik van de fiets voor woon-werkverplaatsingen te stimuleren.

Nederlands

De DrugLijn - bekendmakingsmateriaal

De DrugLijn is de publieksservice van VAD voor alle vragen over alcohol, illegale drugs, psychoactieve medicatie, gamen en gokken.

Nederlands

Deskundigheidsbevordering rond hiv: [hiv-ge-wijs]

Onder [hiv-ge-wijs] verstaat Sensoa activiteiten deskundigheidsbevordering (DKB) die bijdragen aan kennis, vaardigheden en ervaring over (leven met) hiv van...

Nederlands