Levensdomein: Werk

Onder het motto 'Werken, ook aan gezondheid' vindt u onder deze rubriek methodieken met materialen/diensten die zich richten tot ondernemingen:

  • van kmo’s tot grote ondernemingen
  • van de dienstensector tot zware industrie

met inbegrip van de non-profit sector, bv. ook gericht op leerkrachten, personeel van voorzieningen in zorg en welzijn, overheidspersoneel.

Methodieken binnen dit levensdomein

10.000 stappen - No steps no glory

No steps no glory is een methodiek van 10.000 stappen naar bedrijven. Bedrijven kunnen zich inschrijven om tegen elkaar te strijden in een stappenclash.

Nederlands

Bike to work

Bike to Work is een initiatief van de fietsersbond en CRACQ - les Cyclistes Qoutidiens- om het gebruik van de fiets voor woon-werkverplaatsingen te stimuleren.

Nederlands

Box Gezond Vergaderen

Gezond vergaderen. Dat is meer dan een stukje fruit aanbieden of even rechtstaan tijdens de pauze. Benieuwd wat je allemaal kan doen voor een gezonde,...

Nederlands

De DrugLijn - bekendmakingsmateriaal

De DrugLijn is de publieksservice van VAD voor alle vragen over alcohol, illegale drugs, psychoactieve medicatie, gamen en gokken.

Nederlands

Deskundigheidsbevordering rond hiv: [hiv-ge-wijs]

Onder [hiv-ge-wijs] verstaat Sensoa activiteiten deskundigheidsbevordering (DKB) die bijdragen aan kennis, vaardigheden en ervaring over (leven met) hiv van...

Nederlands