Vorming gezonde kost (Gezonde Gasten)

Vorming

een vorming voor wie graag een gezond(er) potje wil aanbieden dat in de smaak valt bij hun publiek.

Praktijkgericht en interactief over:
Gezond en lekker koken met de voedingsdriehoek als uitgangspunt
Hoe een evenwichtig en gevarieerd weekmenu opstellen, afgestemd op verschillende leeftijdsgroepen en noden
Hoe samenwerken tussen keuken, begeleiding en gasten
Hoe motivatie te vergroten

Advies en tools op maat en ervaringen uitwisselen met andere koks in welzijnsorganisaties

“Interessant om andere instanties te horen , om een beeld te krijgen hoe het ook anders/beter kan . Gezond en lekker eten is onze verantwoordelijkheid naar bewoners toe !” Gezinsvervangend tehuis

“Het enthousiasme van de lesgevers straalde af op ons als deelnemer. Het was leuk dat ze ons verhaal integreerden in de vorming.” OOOC

“Als je denkt dat je al goed bezig bent met gezonde voeding dan kan je door deze vorming te volgen nog bijleren!” MFC

Bovenliggende methodieken

Gezonde Gasten

Meer informatie

Deze materialen en/of diensten worden aangeboden door de Vlaamse Logo's:


Als u meer informatie over de materialen of diensten wilt, neemt u contact op met het Logo van uw gemeente

Deze materialen en/of diensten zijn ontwikkeld door:

Vlaams Instituut Gezond Leven
Tine Vangroenweghe
info@gezondleven.be